HISTORIAA

4H-yhdistys on toiminut Halsualla jo vuodesta 1931 lähtien. Tuolloin kyseessä olivat enimmäkseen maataloustyöt. Nykyisin Perhnjokilaakson alueella toimii monia yhdistyksiä. Kerhoja, kursseja ja tapahtumia löytyy jokalähtöön. Liity sinäkin mukaan toimintaan! Tällä sivustolla pääset alkuun.

Yleiskerhon syyskausi 2014 sujui mukavasti. "Menihän se ihan hyvin, vaikka osallistujia oli aluksi melko vähän" toteaa Milla, toinen ohjaajista. "Joo, mutta tulihan niitä sitten lisää" myöntelee Katrikin. Halloweenjuhliin 4.11 osallistui 18 lasta, mutta tavallisille kerroille on osallistunut 3-8 lasta. "Kerho jatkuu keväällä, mutta teemaa muokataan" Milla sanoo, "Meidän ryhmä on vähän menevää sorttia askarteluja ja leipomista ajatellen".  Katri hymyilee ajatukselle tietäväisesti.

Airsoftkerho on kokoontunut Meriläisen montulla Syyskauden. Nyt se jää talvitauolle odottelemaan lumien menoa. Sillä välin on kerholaisilla aikaa puuhailla muuta urheiluhallilla. Eli porukka kokoontuu, vaikkei kerhoa pidetä.

Toiminta alkoi Halsualla jo 1931!
11. piirivasikka on lähdössä uuteen kotiin.


 

13-14 kaudella ovat Simolan tytöt Maisa ja Jenni pitäneet sekakerhoa ystävänsä Sini Tuominiemen kanssa. Kerho on kokoontunut viikottain Ylikylän kuntotalolla. Kerhoon on osallistunut aktiivisesti 5 lasta. Myös Kirkonkylällä on kokoontunut kerho. Koulun tiloissa pidettyyn kerhoon on osallistunut 4 lasta. Kerhoa ovat vetäneet Emilia Mastokangas ja Tiia Jokela. Päättäjäisissä kerhot kokoontuivat yhteen juhlimaan pikkujoulua isolla porukalla.

Kirkonkylän ja Ylikylän kerhojen päättäjäiset 2013.
Halsuan Airsoft-kerho vieraili Perhon Partisaanien luona 2014. Halsuan Lions Club on useampana vuonna tukenut rahalahjoituksilla Halsuan Airsoft-kerhoa.
Ylikylän kerho kaudella 13-14.
Halsuan 4H-Airsoftkerhon vetäjä Antti Lindfors sai 4H-säätiön myöntämän 350 euron arvoisen alueellisen stipendin. Lisäksi Halsuan 4H-yhdistys myönsi 100€ arvoiset stipendit Krista Karhukorvelle ja Valtteri Suomiselle.