Marjanosto

Puolukanosto alkaa elo-syyskuussa

Aloituspäivämäärä tarkentuu myöhemmin

 

Ostamme puhdistamatonta puolukkaa!

Vastaanottopaikkana toimii Käpyhovin alakerta

Laukkatie 1, 69510 Halsua

 

Marjoista maksetaan muuttuva päivän hinta

 

AUKIOLOAJAT

 

MA 17.00 - 18.00

TO 17.00 - 18.00

 

 

Älä poimi tai toimita marjoja sairaana!

 

Tienaa rahaa poimimalla puolukoita!

Tuo keräämäsi marjat puhtaissa astioissa, esim. ämpäreissä. Ei muovipusseissa! Marjojen ei tarvitse olla puhdistettuja kunhan enimmät roskat jne on karsittu pois.

Marjat punnitaan 100g tarkkuudella. Maksu suoritetaan oston yhteydessä käteisellä ja se on poimijalle verotonta tuloa. Välitämme marjat Kiantama-nimiselle yritykselle jatkojalostukseen marjateollisuuteen.

Marjoja poimiessasi, muista jokamiehenoikeudet!

SATOSANKARIT

Satosankarit on Suomen 4H-liiton metsämarjojen ostoon ja välitykseen sekä nuorten työllistämiseen liittyvää toimintaa. Satosankarit-brändin alla toimii noin 50 4H-yhdistysten ylläpitämää marja-asemaa ympäri Suomea sekä mustikan ja puolukan poimintaa varten perustettuja keruurinkejä. Marja-asemille työllistyy paikallisia nuoria.

Paikalliset 4H-yhdistykset toimivat marja-asemaa pyörittävien nuorten työnantajina sekä järjestävät perehdytystä ja neuvontaa uusille metsämarjojen kerääjille. 4H-järjestö on pyörittänyt metsämarjojen osto- ja välitystoimintaa jo useiden vuosien ajan, ja kesästä 2020 eteenpäin se keskittyy Satosankarit-toiminnan alle.

Marjojen Poimintaohjeet