Digitaalinen jäsenkortti ja Jäsenten edut

Pääset kirjautumaan suoraan omalle jäsenkortillesi osoitteessa

oma.4h.fi

Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme.

On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Tutustu, kuinka pääset muokkaamaan omia jäsentietojasi

Esimerkikiksi miten voit tallentaa jäsenkortin pikakuvakkeen suoraan puhelimen näytöllesi, niin että pääset siihen jatkossa nopeasti!

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma4h.fi:ssä pääset omiin tietoihisi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja.

Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.